طرز تهيه فلافل ترد و پوک که اين مدل فلافل حاوي نخود هست دستور فلافل خوبي هست و مطمئنا خوشتون مياد فقط بايد نخودهارو از شب قبل خيس کنيد و غذاي گياهي خوبي براي وجترين ها هم هست.
مواد لازم :
نخود دو پيمانه (چهارصد و پنجاه گرم)
پياز زرد يک عدد متوسط
سير سه حبه
تخم گشنيز يک قاشق غذاخوري ، درشت کوبيده شده
نمک يک و يک دوم قاشق چاي خوري
پودر زيره يک دوم قاشق چاي خوري ، درشت کوبيده شده
فلفل سياه يک دوم قاشق چاي خوري ، درشت کوبيده شده
سس تند يا فلفل دو تا چهار قاشق غذاخوري هريسه (يا سس سيراچا و يا سس تند)
برگ گشنيز يک پيمانه فشرده
برگ جعفري يک پيمانه فشرده


فلافل خانگي


 


تهيه فلافل مثل بيرون


 


طرز تهيه :
نخود ها رو از شب قبل خيس کنيد. روز بعد نخود رو آب کش کنيد و ماحصل رو چرخ کنيد (و يا مثل بنده به مخلوط کن بفرستيد). بافت نخود چرخ شده بايد مثل شن درشت دونه و خشک باشه. سه چهارم نخود رو از مخلوط کن خارج کنيد. به بقيه نخود سبزي ها، نمک و ادويه، سير و پياز و سس تند فلفل رو اضافه کنيد و کاملا پوره کنيد. اين معجون رو با نخود مخلوط کنيد و ورز بديد تا مايه به نسبت نرمي تشکيل بشه. از مايه گلوله هاي به اندازه توپ پينگ پنگ درست و در روغن داغ سرخ کنيد.


فلافل به روش رستوران


 


ساندويچ فلافل با نون محلي آماده شده که شما بهتره ساندويچ کنيد يا مثل من پرسي ميل بفرماييد.


طرز تهيه فلافل


 


بقيه گلوله ها قابل فريز شدن هستن.


طرز تهيه فلافل رستوراني


 


سوال : من مشکلي که با فلافل دارم موقع سرخ کردن است که روغن بيش از اندازه کف مي کند البته موقع چرخ کردن نخود هم اين کف را مي بينم و علتش را نمي دانم چيست ؟ نمي دانم علتش در عوض کردن آب نخود هست يا دليل ديگري دارد؟ من خودم سه تا چهار بار آب نخود را عوض مي کنم. از فلافل فروشي معروف تهران هم مايه فلافل خام گرفتم که که اونو که سرخ کردم اصلا روغن کف نکرد البته با دماسنج دماي روغن را اندازه گيري مي کنم به 160 درجه سانتي گراد که ميرسد شروع به سرخ کردن مي کنم اينجوري ديگر مطمئن هستم که فلافل به ظرف نمي چسبد. اين مايه فلافل اش خوب بود فقط به من گفته بودند که به ازاي يک و نيم کيلو مايه فلافل يک قاشق چاي خوري بکين پودر بزنم که من کمتر زدم چون از فلافل آماده خودشون که امتحان کردم بيش از اندازه پوک بود و مثل بافت کيک يزدي شده بود و اصلا مزه نخود را نمي تونستي حس کنيد.
پاسخ : نخود پخته و خيس خرده مايع ژل واره اي توليد مي کنه به نام aquafaba که در آشپزي وگان به جاي سفيده تخم مرغ به کار مي ره.
اين آموزش آشپزي يک غذاي فست فود هست که نياز به تجهيزات فست فود هم ندارد فقط به راحتي نخود را چرخ يا مخلوط کنيد و بعد سرخ کنيد و از طعم فلافل هاتون لذت ببريد و بدونيد که غذاي گياهي هست ، نوش جان.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عکاسی هنر عشق ورزیدن Victoria حدیث راز wfdw Jeff لره احوالات پاره وقت بلاکربلاگ