سالاد سزار سالاد محبوبي است که اولين بار توسط سرآشپز سزار کارديني cesare cardini که يکي از مهاجران جنگ جهاني اول به ايالت کاليفرنيا بود درست شد ، يکي از بهترين سالاد ها همين سزاره با مواد کم اما کلي خوشمزه و بي نظير فقط چاشنيش با دقت آماده بشه خود خود بهشته ، سالاد سزار از سالادهاي ايتاليايي است که در سالهاي اخير در منوي رستورانهاي ايتاليايي به چشم ميخورد ، سالاد سزار ، سالادي است که با پنير پارميزان طعم دار ميشود ، به آن سس مايونز اضافه نميکنند و با مرغ گريل شده يا بدون آن و نانهاي تست سرخ شده در روغن زيتون آماده سرو مي گردد.
مواد لازم سالاد :
کاهو پيچ يکي کوچيک
نان تست
روغن زيتون بکر
پارمزان
مواد لازم سس سزار :
زرده تخم مرغ يک عدد
آب ليموترش 2 تا 4 قاشق غذاخوري
سس خردل يک قاشق چايخوري
سير له شده يک عدد
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
بااميک يا سسس وورچسترشاير يک قاشق غداخوري
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
پارمزان 2 قاشق غذاخوري پر
طرز تهيه :
هميشه براي سالاد بايد کاهو خنک باشه ، کاهو پيچ رو با دست تکه ميکنيم درشت باشه و توي ظرف ميريزيم و ميذاربيم يخچال
براي کروتان ، نون هاي تست برشته ي روي سالاد ، نون ها رو مکعبي خورد ميکنيم و روي گريل داغ ميذاريم و روش روغن زيتون ميديم
وقتي طلايي شد برشون ميگردونيم تا اون سمتشم طلايي بشه
بعد ميذاريم کمي خنک بشه
براي سس همه ي مواد رو توي کاسه ميريزيم
خوب هم ميزنيم تا سس يکدست بشه
ظرف کاهو رو مياريم و سس رو روي کاهو ميديم و بعد کروتان رو روش ميذاريم و در آخر پارمزان رو روي سالاد ميپاشيم
حالا ميشه بهش آووکادو يا سينه ي مرغ گريل شده و بيکن و يا گوجه فرنگي اضافه کرد
يکي از سالادهاي پرطرفدار و خوشمزه آماده شد
مرغ گريل شده عاليه براي سالاد اگه وسايلي شبيه تجهيزات فست فود و دستگاه گريل براي گريل مرغ داريد حتما استفاده کنيد.
من هميشه سينه مرغ گريل شده هم مي ريزم و بين خودمون باشه خيلي وقتها زرده رو حدف مي کنم چرا؟ خوب حس خوبي نسبت به زرده خام ندارم خوب چي کار کنم ديگه
اميدوارم طرز تهيه سالاد راحت باشه و از آموزش آشپزي لذت ببريد ، نوش جان
منبع : foodforlife
درباره این سایت